miércoles, 20 de mayo de 2015

LLIBRE MANIPULATIU PER FORMAR PARAULES.


Aquest és un material per treballar amb els alumnes la creació de paraules de forma lúdica i divertida, és un material pensat perquè tan pugui estar en el departament d'orientació per ser utilitzat per la mestra d'educació especial com perquè el puguin tenir a les aules per treballar amb tots els alumnes.
 
 
 



 

Considero que és un bon material per tal de treballar la lectoescriptura de diferents maneres.

- Creant paraules.

-Inventant noves paraules i donant-li significat.

- Formant paraules d'un determinat camp semàntic.

- Formar paraules amb un determinat número de lletres o síl·labes.

- També està penat per ser utilitzat amb imatges, i es pot fer servir creant paraula a partir de la imatge o a partir de la imatge crear la paraula.

L'objectiu general de tots els materials que he elaborat és que els nens aprenguin el procés de la lectoescriptura d'una manera més lúdica i motivadora pels alumnes, perquè ja he fet un dossier de fitxes per tal de que els mestres el puguin fer servir amb alumnes amb necessitats educatives especials, però d'aquesta manera es plantegen l'activitat com un joc i sempre és molt més motivador per ells/es.


Fent servir aquest mateix sistema també he creat un llibre d'operacions matemàtiques que també serà molt útil per utilitzar amb els alumnes, per tal de practicar el càlcul mental amb diverses operacions.


 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario